Shih Tzu Danmark

Hvalpe

Flettet logo

En rigtig Shih Tzu, er stambogsført i Dansk Kennel Klub…

_________________________________________________________________

Har du besluttet dig til at anskaffe dig en Shih Tzu, eller er du i overvejelsesfasen, skal du være velkommen til at tage kontakt til opdrætterene af racen eller racerepræsentanten.

Du kan finde de forskellige Shih Tzu opdrættere med “Kennelmærke” i DKK her: Opdrættere – De fleste opdrættere har egen hjemmeside og vil rigtig gerne tage en Shih Tzu snak. Husk! Dette koster ingenting,  kontakt gerne flere, tag gerne på besøg eller kom  og mød os og vores Shih Tzu når vi udstiller rundt omkring i Danmark – Brug tid på at finde netop den hund/opdrætter du gerne vil købe hund fra!

Da mange opdrættere af racen ikke laver mange kuld hvalpe, kan det måske være svært eller virke uoverskueligt – Så husk, at vi alle gerne hjælper dig/Jer med at finde frem til en god, racetypisk og fantastisk lille ven at dele livet med.

Måske du synes prisen (12.000 – 14.000,- kr.) er høj, så husk at anskaffelsesprisen oftest viser sig at være det laveste på sigt – Mange er desværre rigtig uheldige når de køber billige hvalpe og dyrlægeudgiften viser sig ofte at være en tung økonomisk post.

Køb som minimum en hvalp der har stamtavle (Stamtavlen koster under 300,- kr. – Det er ikke denne som gør en hvalpepris høj!)

Husk! Når der står i annoncer at hvalpen er registreret i Dansk Hunderegister, betyder det IKKE at hvalpen er stambogsført – Det er IKKE en kvalitetsstempling af hvalpen. Alle hunde, uanset race (racerene som blandinger) SKAL i Danmark være chipmærket og registreret i hunderegistret ved salg.

_________________________________________________________________

Læs evt. mere her:

Dansk Kennel Klub´s aktuelle hvalpeliste kan findes ved at trykke her!

Hvalpekøbers tjekliste

Hvorfor købe hund med stamtavle

Hvorfor en hund med stamtavle

Gode spørgsmål at stille opdrætteren

Der er ikke noget skønnere en en Shih Tzu hvalp!

Der er ikke noget skønnere end en Shih Tzu hvalp!